Onze Kinderopvang organisaties

Onder de vlag van KidsFoundation opereren honderden lokale kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en andere kinderopvangorganisaties. Vier labels hebben zich inmiddels bij ons aangesloten: Smallsteps kinderopvang, Zus en Zo, Kits en SKS Alles Kids. Samen maken we ons sterk voor de beste kinderopvang van Nederland.

Bevlogen vakmensen

Met 220 kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en locaties voor buitenschoolse opvang, is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. En toch voelt het er als thuis, dankzij de bevlogen medewerkers. Ze dragen geen cape en hebben geen superkrachten. Maar ze weten precies wat kinderen nodig hebben om te groeien. Ze zijn er als kinderen vallen en weer opstaan tijdens hun vele ontdekkingstochten. Elke dag weer. Het hele jaar door.

Expert in activiteiten

In Lansingerland en Rotterdam is Zus en Zo gespecialiseerd in activiteitengerichte kinderopvang. Jonge kinderen leven zich uit met peutergym, oudere kinderen met acrogym en freerunning. Maar op het zorgvuldig ontworpen activiteitenprogramma staan ook muziek, zingen, dans, toneel, schilderen en koken. En lessen in zwemmen, skiën, snowboarden, schaatsen, tennis, judo en bootcamp. Elke dag variatie, maar plezier, kwaliteit en zorgzaamheid staan altijd voorop.

Talent centraal

Kinderopvang is meer dan goede opvang en zorg. Het is een plek waar kinderen de kans krijgen zich in 100 talen te uiten. Kinderopvangorganisatie KITS in de stad Groningen zet het talent van kinderen centraal. Hoe ontdekken kinderen wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze blij van worden? Geïnspireerd door de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emi Pikler biedt KITS een breed scala aan binnen- en buitenactiviteiten. Zelf ontdekken is daarbij de sleutel.

Spelend leren

Ieder kind gaat na een actieve dag opvang met een glimlach naar huis. Dat is de ambitie van SKS Alles Kids in Spijkenisse, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Nootdorp en Den Haag. Spelend leren is de norm in de kinderdagverblijven, peuterdagopvang en bso-locaties. Maar kinderen ontwikkelen zich het beste als ouders en kinderopvangorganisaties samenwerken. Daarom organiseert SKS Alles Kids ook actviteiten voor ouders. Van gratis workshops tot opvoedhulp.